Robbo vil låne Pique

Et af de steder, United i disse tider er bedst besat, er i forsvarskæden. Med dobbeltdækning på alle pladser har Pique ikke kunnet tiltvinge sig meget…

Et af de steder, United i disse tider er bedst besat, er i forsvarskæden. Med dobbeltdækning på alle pladser har Pique ikke kunnet tiltvinge sig meget spilletid, og det regnes for et sikkert bet, at han bliver lejet ud i den kommende sæson.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Nu har en interesseret klub angiveligt meldt sig på banen. Teamtalk rapporterer, at manager Bryan Robson har kastet sin kærlighed på et lejemål med 19-årige Pique, eftersom den rutinerede Everton-forsvarer David Weir ikke har gidet svare tilbage på, om han er klar til Championship-bold på The Hawthorns.

For to sæsoner siden var det netop under Robsons kyndige ledelse, at Kieran Richardson gik fra kanten af et Old Trafford-exit til engelsk landsholdsspiller, og det menes, at Fergie på den baggrund vil give Robson grønt lys til at leje Pique i håb om samme udvikling. I hvert fald vil Captain Marvel i løbet af den næste tid kontakte Sir Alex for at forhøre sig om Pique, mener Teamtalk.

Forrige artikel

Rooney ikke hjem fra VM

Næste artikel

Spector glædes over West Ham-skifte

ANNONCE