Rooney ikke hjem fra VM

Men United afviser, at de har de mindste intentioner om at tage sådanne metoder i brug, efter FA ellers brød en aftale med klubben ved at lade Rooney…

Men United afviser, at de har de mindste intentioner om at tage sådanne metoder i brug, efter FA ellers brød en aftale med klubben ved at lade Rooney komme i kamp allerede i gruppespillet.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Rooney kom ind efter 57 ninutter af den hårdt tilkæmpede 2-0-sejr over Trinidad & Tobago, og det så ikke ud til, at den største stjerne på Old Trafford mærkede noget til sit knoglebrud, der altså nu skal være helet. Alligevel er der ikke ligefrem rapporteret om jubel i Greater Manchester-området, men klubben fastholder, at den ikke har tænkt sig at foretage sig noget juridisk mod de høje herrer i Soho, – eller kræve Rooney sat på det første fly hjem for den sags skyld.

Alt tyder da også på, at FA som sådan ikke har noget med Rooneys spilletid at gøre. Derimod har deres afgående landstræner været så forhippet på at kunne benytte Rooney, at han stirrede sig blind på at gøre det uanset, hvad hans arbejdsgiver og United så havde aftalt forinden.

Forrige artikel

Barthez ikke manden for Rangers

Næste artikel

Robbo vil låne Pique

ANNONCE