Roberto Martinez er stolt

Det var en svært tilfreds Everton-manager, der efter sejren over Manchester United fortalte om sin stolthed over sæsonens anden sejr over dagens modstandere.

Med 2-0 på Goodison Park fik Everton sin anden sejr over Manchester United i denne sæson. Den bedrift har den blå Liverpool-klub ikke præsteret siden 60’erne, og derfor var det en stolt Roberto Martinez, der roste sine spillere efter kampen.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Det var mere end tilfredsstillende. Det var et enestående resultat og første gang, vi har taget the double mod Manchester United siden 1969. Jeg kunne ikke være mere stolt, sagde Martinez ifølge Daily Star efter kampen. 

– Vi vidste, vi mødte et rigtig godt hold. Deres udebanestatistik er fremragende, men vi var fokuserede og kontrollerede kampen og var elektriske på kontraangreb.

David Moyes’ efterfølger i Everton benyttede dog ikke lejligheden til at hovere over sin forgænger. I stedet roste han Moyes for skottens arbejde på Merseyside.

– Der er blevet sagt meget om hans tilbagevenden. Hans modtagelse var den stående ovation, som han fik mod West Ham på den sidste dag i sidste sæson. Hvad han opnåede i Everton vil aldrig blive glemt, sagde Martinez.

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Moyes: Godt spil - to forfærdelige mål

Næste artikel

Rygte: Arsenal følger Smalling

Relaterede artikler
Gå til siden

Spekulationerne om Cristiano Ronaldos fremtid tager til

Masser af erfaring på topplan, et hav af pokaler og blandt verdens bedste spillerne nogensinde. Alligevel er Cristiano Ronaldos rolle i klubben for alvor kommet i tvivl i kølvandet på den dårlige sæsonstart.
ANNONCE
Total
0
Share