Roberto Martinez er stolt

Det var en svært tilfreds Everton-manager, der efter sejren over Manchester United fortalte om sin stolthed over sæsonens anden sejr over dagens modstandere.

Med 2-0 på Goodison Park fik Everton sin anden sejr over Manchester United i denne sæson. Den bedrift har den blå Liverpool-klub ikke præsteret siden 60’erne, og derfor var det en stolt Roberto Martinez, der roste sine spillere efter kampen.

– Det var mere end tilfredsstillende. Det var et enestående resultat og første gang, vi har taget the double mod Manchester United siden 1969. Jeg kunne ikke være mere stolt, sagde Martinez ifølge Daily Star efter kampen. 

– Vi vidste, vi mødte et rigtig godt hold. Deres udebanestatistik er fremragende, men vi var fokuserede og kontrollerede kampen og var elektriske på kontraangreb.

David Moyes’ efterfølger i Everton benyttede dog ikke lejligheden til at hovere over sin forgænger. I stedet roste han Moyes for skottens arbejde på Merseyside.

– Der er blevet sagt meget om hans tilbagevenden. Hans modtagelse var den stående ovation, som han fik mod West Ham på den sidste dag i sidste sæson. Hvad han opnåede i Everton vil aldrig blive glemt, sagde Martinez.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Moyes: Godt spil - to forfærdelige mål

Næste artikel

Rygte: Arsenal følger Smalling

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share