Moyes: Godt spil – to forfærdelige mål

Manchester Uniteds manager var ganske godt tilfreds med sit holds grundspil mod Everton, men det var to skrækkelige mål at indkassere, mener han.

Den ellers fine ligastime med tre sejre på stribe blev ødelagt af Everton, da De røde djævle tabte 2-0 på Goodison Park. United havde egentlig bolden mest, men to kontraangreb førte til de to Everton-mål. 

Efterfølgende var David Moyes godt tilfreds med sit holds afleveringer, men ikke videre imponeret over forsvarsspillet ved de to scoringer.

– Vi gav to forfærdelige mål væk. Vi afleverede rigtig godt, var i kontrol med kampen, men kunne ikke skabe nok chancer. Vi havde kontrollen, men det blev ødelagt af to dumme beslutninger. Den første var at kaste sig ned foran bolden (Phil Jones, som gav straffespark, red.), og det var to dumme mål at give væk, sagde han ifølge the Daily Express efter kampen. 

Manageren havde ikke noget at indvende mod det dømte straffespark, men ærgrede sig over det, fordi David de Gea i målet nemt kunne have reddet skuddet fra Romelu Lukaku. 

Selv om United primært sad på spillet, og Moyes var tilfreds med den del, manglede spillerne dog lige at finde den afgørende aflevering, for at det blev helt godt.

– Vi havde bolden meget, afleverede og kontrollede hovedparten af kampen. Men vi havde ingen skarphed og blev ramt på kontraangreb. Vi kunne ikke finde den snedige aflevering eller smarte kombination på den sidste tredjedel, som gør forskellen, sagde skotten, der understregede sine ambitioner om at slutte de sidste fire kampe godt af.

Welbeck bliver i United

The Guardian berettede til morgen, at Danny Welbeck skulle være så utilfreds med at blive brugt på kanten fremfor i angrebet, at han nu overvejer sin fremtid i Manchester United. Disse rygter blev her til aften manet til jorden af United-manager David Moyes. Han brugte også sin post-match pressekonference til at afviste en mulig Welbeck-afgang:

“Danny Welbeck er en vigtig spiller for holdet, og jeg værdsætter ham. Han er vigtig for Manchester United.”

Med nederlaget i dag på Goodison er Manchester United nu definivt ude af næste sæsons Champions League-turnering.

Forrige artikel

Trist Moyes-gensyn med Goodison

Næste artikel

Roberto Martinez er stolt

ANNONCE