Robson: Herrera ved at blomstre

Den tidligere United-legende har været svært tilfreds med Ander Herreras præstationer på det seneste, og mener, at det kun var et spørgsmål om tid før han ville vise sine kvaliteter.

Efter Ander Herrera kom til Manchester United i sommer fra Athletic Club, for den anseelige sum af 40 mio. euro, har det været svært for spanieren for alvor at blive fast mand hos Louis van Gaal.

Det er dog et billede, der på det seneste er begyndt at vende. Spanieren er således startet i de seneste fem kampe for “de røde djævle” i ligaen, hvoraf de sidste fire er vundet.

Mod både Tottenham og Liverpool var Herrera en af banens bedste, og det er en udvikling, der glæder den tidligere klublegende Bryan Robson.

– Ander startede sæsonen godt, og han har rigtig meget energi. Han er altid på farten, og prøver altid meget hurtigt at lukke modstanderen ned, siger midtbanelegenden til manutd.com.

– Han har et væld af kvaliteter, nu handler det bare om at kunne få dem ud af ham på ugentlig basis. Men jeg tror, at han har det i sig. Måske det bare har taget ham og et par af de nye spillere lidt tid at skulle tilpasse sig til Premier League.

Bevægeligheden den største styrke

Robson spillede selv 13 år i klubben i perioden 1981-1994, og har derfor mødt og iagttaget en del spillere i sin tid som spiller, og senere også som manager. Og han mener, at Herrera har potentiale til at blive en stor spiller for klubben.

– Han er rigtig fornuftig defensivt, og når jeg ser på ham, ser jeg en masse energi og en spiller, som har lyst til at deltage i spillet.

– Det jeg elsker ved ham er, at han til enhver tid flytter sig, så han kan modtage bolden, når han ikke selv har den, slutter Robson.

Det er indtil videre blevet til 25 kampe for Herrera i indeværende sæson. Det er her blevet til fem mål.

Bryan Robson arbejder i dag som ambassadør for klubben.

Forrige artikel

Di Maria sælger flest trøjer i Premier League

Næste artikel

Hummels usikker på Dortmund-fremtid

ANNONCE