Hummels usikker på Dortmund-fremtid

Borussia Dortmunds anfører og stjerne i forsvaret, Mats Hummels, har i længere tid været rygtet til Manchester United. Nu smider hovedpersonen brænde på bålet ved at erklære sig usikker om sin fremtid.

Mats Hummels har i længere tid været rygtet til Manchester United, hvilket Dortmunds forfærdelige resultater i denne sæson kun har forstærket. Nu afslører forsvarsgeneralen så selv i et interview, at han ikke ved, hvor hans fremtid ligger.

– Alle og enhver ved, hvor meget jeg elsker Dortmund. Men jeg ønsker også at spille for et stærkt hold, som har en stærk tilgang, siger Hummels til det tyske magasin Kicker ifølge Sky Sports.

Dortmunds 26-årige kaptajn vandt tilbage i sommer verdensmesterskabet med Tyskland, men har siden måttet se sit hold lide i Bundesligaen. Her har de længe været helt i bunden, men ligger lige nu i midten af tabellen. 

Ifølge hovedpersonen har det resulteret i et par samtaler over fremtiden.

– Jeg har haft et par samtaler (med ledelsen, red.) fornylig, som har været vigtige for mig i forhold til at få et overordnet billede – men har ikke endnu truffet en beslutning.

Overvejer skifte til udlandet

Hvor de tidligere holdkammerater Mario Götze og Robert Lewandowski forlod klubben til fordel for Bayern München, er Hummels sikker på, at skal et skifte realiseres, vil det blive udenlands.

– Jeg går ofte og tænker, at jeg har lyst til at skifte udenlands, men så er der også bare de dage, hvor jeg siger til mig selv, at jeg ikke har brug for det, fortsætter Hummels, som dog mener, at der er mange fordele ved et skifte.

– I bund og grund tror jeg, at et skifte ville være godt – både personligt og i forhold til min fodboldmæssige udvikling. Så det kunne nemt ende med, at jeg en dag fik lyst til at flytte udenlands.

– Men det betyder bestemt ikke, at jeg siger, at jeg helt sikkert vil skifte, tilføjer Hummels.

– Når der bliver truffet en beslutning i forhold til, hvilken retning tingene tager, vil jeg tale åbent om det. Jeg er ikke en stor fan af dem, der påstår, at de bliver, men som i hemmelighed allerede har lukket en aftale.

Foruden verdensmesterskabet sidste år, er det blevet til to tyske mesterskaber og en Champions League-sølvmedalje for den 26-årige forsvarsspiller. 

Forrige artikel

Robson: Herrera ved at blomstre

Næste artikel

Madrid-præsident: Glem alt om Bale!

ANNONCE