Robson: United har selv skabt sine lønproblemer

Bryan Robson mener, at det er Manchester Uniteds egen skyld, at spillerlønningerne er strøget i vejret. Men man skal alligevel holde på stjernerne, siger han.

Det er sjældent, når Manchester United henter en spiller, at fokus ikke falder på lønniveauet i spillertruppen. Det er tilsyneladende blevet kutyme, at stjernespillerne skal overgå hinanden, når de nye kontrakter forhandles, og det gør ondt på budgettet hos enhver klub, der er offer for det. Men det er også klubbernes egen fejl, mener den tidligere United-spiller Bryan Robson.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Alle kender til de lønninger, som topspillerne kræver. Og på en måde har United selv skabt sit eget problem på grund af de beløb, klubben betaler i dag, siger han ifølge Sky Sports.

Det er gennem kontrakter med spillere som Alexis Sanchez og Paul Pogba, at lønningerne er blevet presset i vejret, og det gør kontraktforhandlingerne med truppens øvrige spillere mere besværlige.

– De har forsøgt at gøre deres bedste i forhold til spillerne og for at gøre klubben så attraktiv som muligt for nye spillere. Man må bifalde ambitionen, men det betyder, at topspillerne vil forsøge at tjene så meget som muligt, siger Robson.

Ed Woodward fortalte tidligere på året, at klubben gerne ville have nye kontrakter med Marcus Rashford og David de Gea inden sæsonens afslutning, og den deadline er som bekendt passeret, hvilket kunne tyde på udfordrende forhandlinger. Robson mener dog ikke, klubben har råd til at tabe sådanne spillere. I stedet må den gå langt for at få en aftale i hus.

– De kan ikke risikere at miste ham (Rashford red.) – ikke at jeg tror, han egentlig har lyst til at skifte klub. De er nødt til at få en aftale med ham, så længe det ikke bliver “stupid money”.

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

OT.dk transferoverblik: Pogba vil væk, Wan-Bissaka rykkere tættere på, Maguire til 80 millioner pund

Næste artikel

OT.dk anbefaler: Mitten om Pogba-problemet

Relaterede artikler
Gå til siden

Madrid-avis: Milliardbud på Felix afvist

Manchester United har haft fat i den helt store pengepung i et forsøg på at erhverve sig Joao Felix, men heller ikke denne gang har de held med sig.
ANNONCE
Total
0
Share