OT.dk transferoverblik: Pogba vil væk, Wan-Bissaka rykkere tættere på, Maguire til 80 millioner pund

Hver weekend og midt-uge giver OldTrafford.dk et overblik over forskellige transferrygter, der omhandler Manchester United. Læs om weekendens rygter herunder.

Hvis Manchester United købte blot en brøkdel af alle de spillere, som de bliver sat i forbindelse med, kunne Ole Gunnar Solskjær stille et komplet nyt hold til sæsonstart. Transferperioden er en forvirrende jungle af røgslør og løse ender – og derfor forsøger OldTrafford.dk at verificere nogle af rygterne. 

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Paul Pogba udtaler, at han gerne vil have “nye udfordringer andetsteds”

Her har vi ikke at gøre med et rygte, men med en klokkeklar og bekræftet udtalelse. Dermed er det officielt: Pogba vil gerne væk, og skal man tro på, hvad pressen skriver, er der nok af bejlere. Ifølge Sky Italia er Juventus’ sportsdirektør i London for at forhandle med Manchester United. Han forsøger at presse en handel igennem, hvor italiernenes højreback, João Cancelo, indgår i aftalen. Derudover er Real Madrid, som netop har købt Eden Hazard, også stadig stærkt interesserede. 

Sandsynlighed for at Pogba bliver solgt: 60%. 

Aaron Wab-Bissaka ligner mere og mere end mand på vej til Old Trafford

Nu er Crystal Palaces højreback på vej til Manchester United. Nej, NU… Historierne om Wab-Bissaka har gentaget sig selv så meget i de seneste uger, at det snart synes utroligt, at skiftet ikke er blevet en realitet endnu. Ifølge Sam Pilger, som skriver for Bleacher Report, FourFourTwo, Forbes, The Athletic, The Times Magazine og Esquire, samt har forfattet flere bøger om Manchester United, er forhandlingerne stadig i gang. Efter at Uniteds første bud på 40 millioner pund blev afvist, har de nu tilbudt 50, og United “tror på” at handlen vil lykkes. 

Sandsynlighed for transfer: 50-55%

United vil gøre Harry Maguire til verdens dyreste forsvarsspiller 

80 millioner pund. Sådan lyder prisen på Leicesters centrale forsvarsspiller, hvis man spørger The Sun og Daily Star. Og ifølge tabloidaviserne er det også en pris, som Ed Woodward gerne vil betale. Manchester Uniteds-bossen tror eftersigende på, at den 26-årige englænder kan have den samme effekt for United, som Virgil van Dijk har haft for Liverpool. “De røde djævle” slås med byrivalerne fra Manchester City om underskriften. (Det skal lige siges, at det ikke kun er tabloidmedierne, som skriver om Maguire – tidligere på ugen rapporterede BBC også, at United fortsat er lune på centerbacken, som de aldrig fik fat i sidste år) 

Sandsynlighed for transfer: 15-20% 

Wilfred Ndidi er smigret over United-interesse 

En anden Leicester-spiller, som United angiveligt er interesseret i, er den nigerianske midtbanespiller Wilfred Ndidi. Nu udtaler hovedpersonen selv til Goal.com, at han er “glad” for interessen, men at der ikke er noget konkret på bordet endnu. Pt. er han også til African Nations Cup og forsøger at holde fokus på det. 

Sandsynlighed for transfer: 10-15%

West Ham-profilen Issa Diop til den halve pris af Maguire 

Et nyt rygte, som er opstået i weekenden, er, at United gerne vil have Issa Diop fra West Ham. Det skriver Sky Sports-journalisten Kaveh Solhekol. Den 22-årige franske forsvarsspiller koster cirka halvdelen af, hvad Harry Maguire koster, men West Ham har eftersigende allerede gjort det klart, at han ikke er til salg. 

Sandsynlighed for transfer: 10%

De Gea: Should I stay or should I go now? 

ESPN skriver, at United er klar med en ny og forbedret kontrakt til målmanden. Catalanske aviser skriver, at Uniteds nummer 1 har besluttet sig for, at han vil til PSG. Ærligt: Vi aner ingenting om, hvad det er, der kommer til at ske. Det kan gå begge veje. Men vi noterer os, at unge Dean Henderson selv føler, at han er klar til at vogte buret på Old Trafford fra den kommende sæson…

Sandsynlighed for salg af David de Gea: 25-30% 
 

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Henderson: Jeg er god nok til at stå for United nu

Næste artikel

Robson: United har selv skabt sine lønproblemer

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share