Rodgers advarer van Gaal

Louis van Gaal vil blive chokeret over den hårde konkurrence i Premier League, spår Liverpool-manager Brendan Rodgers.

Premier League er langt mere jævnbyrdig end turneringerne i f.eks. Spanien og Tyskland, og det bliver en udfordring for Louis van Gaal. 

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Sådan lyder advarslen fra Liverpool-manager Brendan Rodgers, der på trods af at have stor respekt for van Gaal, spår hollænderen en svær start i England. 

– Jeg tror, at han vil finde ud af, at konkurrencen i denne liga vil være anderledes end i de andre ligaer, han har arbejdet i. I mange andre ligaer er der et eller to hold, som man forventer vinder, siger Rodgers til The Telegraph og uddyber. 

– Det her er en liga, hvor topholdene møder bundholdene, og hvor man kan tabe når som helst. Det sker ikke i mange af de andre ligaer. Jeg tror, at han vil blive overrasket over konkurrenceniveauet, og det har jeg fra andre udenlandske managere, jeg har talt med i løbet af årene. 

Ifølge Rodgers er det ikke kun udelandske trænere, men også spillere, der har svært ved at følge med i starten, når de skifter til England. 

– Jeg har arbejdet sammen med udenlandske spillere, hvor den fysisk, konkurrenceprægede kultur er væsentlig anderledes sammenlignet med andre steder, han har arbejdet, forklarer Rodgers. 

Louis van Gaal trak første stik mod Brendan Rodgers, da Manchester United forleden slog Liverpool 3-1 i en træningskamp i USA. 

41-årige Rodgers har indtil videre stået i spidsen for fire klubber. Han har stadig sit første store trofæ til gode. 

Til sammenligning har 62-årige van Gaal været manager i fem klubber med femten titler af betydning til følge. 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Van Gaal antyder Cuadrado-interesse

Næste artikel

Giggs: Van Gaal ved præcis hvad han går ind til

ANNONCE