Rodgers: Vi fortjente at få point

Leicester City-manager, Brendan Rodgers, mener, at gæsterne havde fortjent at få point mod Manchester United i lørdagens møde på Old Trafford.

Hjemme på Old Trafford vandt Manchester United lørdag eftermiddag med 1-0 over Leicester City på et tidligt straffesparksmål af Marcus Rashford. 

Efter kampen fangede BBC udeholdets manager, Brendan Rodgers, der insisterede på, at gæsternes havde fortjent at få point ud af kampen. 

– Jeg synes, at vi fortjente at få noget med fra kampen.

– Vi starter ikke så godt, men har alligevel muligheden for at bringe os foran. Vi giver et tyndt straffespark væk, som får afgørende betydning for kampen. I anden halvleg spiller vi godt, men har svært ved at lave den helt afgørende aflevering.

På trods af et nederlag i dagens møde på Old Trafford er Rodgers fortrøstningsfuld ovenpå den leverede indsats. 

– Vi havde en intention om at presse dem med Hamza (Choudhury, red.) og Wilfred (Ndidi, red.), men når man kommer bagud så tidligt, må man genoverveje nogle ting. Vi tager frustrerede herfra, hvilket er positivt, da det vidner om fremskridt blandt disse unge spillere, slutter nordireren af med at sige. 

Dagens nederlag til Manchester United var det niende af slagsen for 46-årige Rodgers, der har mødt ‘De Røde Djævle’ 11 gange i alt.    

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Solskjær: Vi forsvarede os godt

Næste artikel

Matic er frustreret over manglende spilletid

ANNONCE