Roeder: Ingen problemer med Fergie

På næstsidste handelsdag udlejede United overraskende det italienske stortalent til Newcastle, som på daværende tidspunkt var i store angrebsmæssige…

På næstsidste handelsdag udlejede United overraskende det italienske stortalent til Newcastle, som på daværende tidspunkt var i store angrebsmæssige problemer.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Dagen efter snuppede Newcastle imidlertid også Manchester Citys Antonie Sibierski, og i de fleste tilfælde har franskmanden stået foran Rossi i køen på indskiftningsbænken, så den italienske U21-landsholdsspiller blot har fået et fåtal af minutter hist og pist.

Ifølge søndagspressen skal det have gjort Fergie rasende på bossen i Newcastle, men i et interview med Newcastle Journal afviser Roeder spekulationerne og forsvarer, at han kun har givet Rossi sporadisk spilletid.

“Jeg er sikker på, at han fra nu af, og til han vender tilbage til Manchester United 1. januar, vil starte inde for os en masse gange. Han har gjort et godt indtryk, men han har kun været her i en måned og har indtil nu kun været spilleberettiget i fire kampe.”

“Hvad angår Sir Alex, så har jeg kun haft en enkelt samtale med ham omkring Giuseppe. Den fandt sted, da vi lejede ham, og her sagde Sir Alex, at han kun ville leje ham ud til en anden klub indtil 1. januar. Jeg har ikke snakket med ham siden,” siger Roeder.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

10 måneder og United vil købe Torres

Næste artikel

Bekymret Saha tager hjem

ANNONCE