Romano: Bud accepteret på Greenwood

Nu er det kun den franske borgmester, der kan stå i vejen for Greenwoods skifte, lader det til.

Foto: Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images

Transferjournalisten Fabrizio Romano melder, at Manchester United har accepteret et bud fra Marseille, der har en værdi på omkring 30 mio. pund med en videresalgsklausul på mellem 40% og 50%.

Romano skriver videre på sin profil, at aftalen mellem Greenwood og Marseille næsten skulle være på plads og dermed skulle et permanent skifte fra Old trafford være banet for den 22 årige englænder – medmindre Marseilles borgmester, Benoît Payan, får sin vilje.

Payan mener det vil være en skændsel, hvis Greenwood havner i den franske havneby.

– Jeg vil bede præsidenten for Olympique de Marseille om ikke at købe Greenwood. Jeg ønsker ikke, at min klub skal være dækket af skammen fra en person, der slår sin kone. Jeg ønsker ikke, at min klub skal være dækket af asken fra en person, der slår sin kone på den måde. Det er ikke acceptabelt, er Payan citeret for.

Marseilles nye træner, Roberto De Zerbi, ser dog anderledes på sagen.

– Først og fremmest har vi ikke indgået en aftale med ham endnu, så vi taler faktisk om ingenting. Men han er en mester og en spiller med et internationalt niveau.

– Jeg ved ikke, hvad der skete i fortiden. Jeg synes, at folk, der blander sig i private liv uden at kende til dem, begår en fejl. Hvad jeg kan sige er, at når en spiller underskriver en kontrakt med Olympique Marseille, bliver de som mine børn, og jeg vil beskytte dem mod hvem som helst. Hvis jeg har brug for at give dem en skideballe eller sætte dem op mod væggen, vil jeg det, men foran folk vil jeg forsvare dem som mine børn, udtaler De Zerbi.

Lazio skulle eftersigende stadig være interesseret i Greenwood.

Skriv et svar
Forrige artikel

Medier: Bud på ung franskmand accepteret - overvejer tredje bud på Branthwaite

Næste artikel

Here we go: Donny van de Beek på vej til Spanien

ANNONCE