Medier: Bud på ung franskmand accepteret – overvejer tredje bud på Branthwaite

Selvom man er ved at lukke en aftale med Matthijs de Ligt, er man stadig på udkig efter spillere til det centrale forsvar.

Foto: Jean Catuffe/Getty Images

Den 18-årige centrale forsvarsspiller Leny Yoros fremtid kan meget vel ligge i den røde del af Manchester. Både Fabrizio Romano og den franske L’Equipe-journalist, Nabil Djellit, rapporterer, at Lille har accepteret et United-bud på cirka 50 mio. euro for det franske talent.

Den franske U21-landsholdsspiller tiltrækker en del interesse og angiveligt skulle Real Madrid være særdeles interesseret i Yoro, der også foretrækker den spanske hovedstadsklub. Real Madrid vil dog gerne vente til næste år, hvor spilleren har kontraktudløb, så valget for den unge spiller består i, om han skal tage afsted til England i år eller Spanien næste år. Hans arbejdsgiver er dog ikke i tvivl og foretrækker naturligvis grundet økonomien, at han tager til Manchester denne sommer.

Yoro spillede på tværs af alle turneringer 44 kampe for Lille, der endte på 4. pladsen i Ligue 1.

Klar med tredje bud

En anden talentfuld central forsvarsspiller, som United er på jagt efter, er Evertons Jarrad Branthwaith. De røde djævle har allerede budt på englænderen to gange – senest mandag aften, hvor buddet med det samme blev afvist. Det afviste bud var ifølge The Times på 50 mio. pund plus add-ons.

Nu går meldingerne fra The Times, at man overvejer et tredje bud på den høje forsvarsspiller, selvom de engelske medier ikke finder det sandsynligt, at United vil gå op på den pris Everton forlanger.

Everton skulle eftersigende stå ret fast på en pris omkring de 70 mio. pund, da man sammenligner casen med Harry Maguire (80 mio. pund), Josko Gvardiol (77 mio. pund) og Wesley Fofana (75 mio. pund).

Selvom man tilsyneladende er meget interesseret i de to forsvarsspillere, så påvirker det ikke den handel man er tæt på at lukke med Matthijs de Ligt fra Bayern München.

 

1 kommentar
  1. Nej tak til Yoro, uanset hvor talentfuld han så end er skal vi ikke købe en spiller der åbenlyst hellere vil til Real Madrid punktum.

    Så hellere tilbyde Everton en større skilling for Branthwaithe…

    Men der er mange rygter som altid i denne periode…

    Der skal spillere ud af døren snart, Greenwood er desværre tæt på Marseilles og Sancho på Juventus, Beek til Girona, men hvad med en Lindeløf, Wan Bissaka, Casemiro, Antony, Eriksen måske Maguire…

    Der er spændende…

Skriv et svar
Forrige artikel

Ten Hag: De vil hæve baren

Næste artikel

Romano: Bud accepteret på Greenwood

ANNONCE