Transferjournalister: Rabiot-handlen er iskold

Manchester United og Juventus var enige om en handel og der har været positive møder med spillerens lejr om et skifte til Manchester United. Nu skriver velrenommerede journalister, at handlen er droppet.

Den 27-årige franskmand Adrien Rabiot har i den sidste uges tid været rygtet kraftig til Manchester United, men nu ser det ud til, at handlen ikke bliver til noget i følge både David Ornstein fra avisen The Athletic og transferguruen Fabrizio Romano.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Begge journalister skriver hertil aften, at handlen er droppet, da United ikke vil betale det, som Rabiot forlanger. Den eneste måde handlen kan blive realiseret er ved, at Rabiot accepterer tilbuddet fra Manchester United tilbud, der i følge Ornstein kan placerer spilleren blandt de mest løntunge i klubben.

Forhandlingerne har fået en del opmærksomhed, da Rabiot er repræsenteret af sin mor Veronique, der har et tvivlsomt omdømme på grund af sine meninger og udtalelser på sin søns vegne.

At handlen nu ikke ser ud til at blive til noget, bliver taget godt i mod blandt United-fansene på sociale medier og Samuel Luckhurst, der følger klubben tæt for the Manchester Evening News, skriver på Twitter, at United desperat har brug for en midtbanespiller, men et beslutningen, om at stå fast på lønnen og droppe aftalen, er fantastisk.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
25
Shares
Forrige artikel

Romano: Caicedo er en mulighed for Manchester United

Næste artikel
De forhadte half and half-scarfs

Podcast: Danskerklø, transfersnak og bundbrag mod Liverpool

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
25
Share