Romano: United har budt på Håland

Ifølge den pålidelige journalist Fabrizio Romano har Manchester United lagt et bud på Erling Braut Håland.

Skal man tro Fabrizio Romano, som er den af de mest troværdige fodboldjournalister i verden, er Manchester United blandt de fire klubber, der har henvendt sig til Salzburg omkring Erling Braut Håland, og lagt et konkret bud på ham.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

På Twitter fortæller han, at Håland, sammen med sin agent, Mino Raiola, og sin familie, snart vil bestemme sig. Her er hovedfaktorerne, at Håland kommer til at spille hver uge, og at han får en høj løn. Præcis, som det var tilfældet i De Ligt-sagaen i sommers.

Der er også interesse fra Juventus, Borussia Dortmund og RB Leipzig, hvor sidstnævnte eftersigende skulle være mest interessant grundet Red Bull-strukturen i Salzburg og Leipzig, hvoraf der i så fald heller ikke vil opstå problemer med frikøbsklausulen her.

Erling Braut Håland har ikke bestemt sig endnu. Solskjær har henvendt sig seriøst, og ved, at Håland forventer fast spilletid og en høj løn, som Solskjær eftersigende skulle være villig til at give ham. Men Håland har ikke bestemt sig endnu.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

van Persie: Greenwood prøver at kopiere mig

Næste artikel

Optakt: Pokalkvartfinale mod Colchester

Relaterede artikler
Luke Shaw jubler efter en scoring for England
Gå til siden

Shaw om startplads: Enig i bænkning

Luke Shaw er blevet skiftet ud til fordel for Tyrell Malacia i Uniteds startellever. Englænderen indrømmer dog, at han er enig i Ten Hags beslutning, da der var brug for at lave ændringer.
ANNONCE
Total
0
Share