Optakt: Pokalkvartfinale mod Colchester

Manchester United tager imod Colchester, der på deres vej til kvartfinalen i Carabao Cuppen har slået både Crystal Palace og Tottenham ud.

Colchester United FC. Det er modstanderen som Ole Gunnar Solskjær og co. onsdag aften skal slå, hvis man efter nytår skal spille semifinaler i Carabao Cuppen. Manchester United lægger græs til kampen på Old Trafford, hvor modstanderen Colchester, på trods af en tilværelse i League Two, ikke skal undervurderes. På papiret ligner det en walkover for ‘De Røde Djævle’, men sådan skal hjemmeholdet ikke se på onsdagens gæster. De har på deres vej til kvartfinalen slået både Crystal Palace og Tottenham ud efter straffesparkskonkurrence – begge kampe sluttede med 0-0 efter ordinær spilletid. 

Det forventes, at Manchester United kommer til at styre kampen og have størstedelen af boldbesiddelsen idet Colchester ofte overlader initiativet til modstanderen. Det kunne bl.a. ses i kampene mod Crystal Palace og Tottenham, hvor Colchester havde henholdsvis 33% og 25% af boldbesiddelsen. I deres mere vanlige omgivelser i League Two har de i gennemsnit bolden 49% af tiden. Derfor må Solskjær og de spillere han nu vælger at spille forberede sig på en kompakt modstander, hvor Uniteds – til tider – manglende kreativitet endnu engang vil blive sat på prøve. 

Solskjær forventes at spare profilerne i onsdagens opgør, hvor unge spillere som Brandon Williams, James Garner og Mason Greenwood forventes at få chancen fra start. 

Dato, tid og sted:

Kampen spilles onsdag den 18. december klokken 21.00 på Old Trafford. 

Kampens dommer:

David Coote bliver manden med fløjten. 

Skader og karantæner:

Ole Gunnar Solskjær meddelte forleden, at Diogo Dalot, Eric Bailly og Timothy Fosu-Mensah alle tre snart vil være kampklar, mens at Paul Pogba og Marcos Rojo fortsat er ude. 

Mulig startopstilling:

Manchester United

Romero

    Young – Tuanzebe – Jones – B. Williams

Garner – Matic

        Dalot – Mata – A. Pereira 

 Greenwood

Hold øje med:

Frank Nouble. Den bomstærke englænder har en fortid i Chelsea og West Ham, som han dog aldrig slog igennem for. Angriberen var ustyrlig i Colchesters seneste Carabao Cup-kamp mod Crawley, hvor han var banens bedste spiller på trods af, at han ikke kom på måltavlen. En duel mellem ham og Phil Jones kan potentielt blive afgørende i mødet onsdag aften. 

Skribentens bud på kampens resultat:

Jeg tror, at Manchester United godt kan få svært ved at bryde låsen på deres forsvar grundet manglen på en kreativ spiller på midtbanen. Optimismen er dog på Old Trafford, og derfor kan en tidlig scoring bane vejen for en storsejr. Jeg tror på, at United nok skal leve op til favoritværdigheden, dog uden at spille en prangende kamp. Manchester United vinder 2-0.

Hvor kan kampen ses? 

Kampen vises på 6’eren og Eurosport Player.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Romano: United har budt på Håland

Næste artikel

Startopstilling: Martial, Rashford og Greenwood med fra start

ANNONCE