Ronaldinho: Jeg havde forbedret United

Ronaldinho er overbevist om, at Mancnester United havde vundet mere end de nuværende tre Champions League-titler, hvis han havde lagt sin vej forbi Old Trafford.

Gennem det meste af sommeren 2003 tegnede det til, at Ronaldinho ville skifte Paris SG ud med Manchester United, men i sidste øjeblik stjal FC Barcelona brasilianeren for næsen af Sir Alex.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Ronaldinho udviklede sig til verdens bedste fodboldspiller på Camp Nou, men var han kommet til Manchester havde han også spredt glans over United.

– 2003 var det eneste tidspunkt, hvor et skifte var på tale. Hvis United havde fået mig, ville de have vundet Champions League flere gange end tilfældet er, siger Ronaldinho til Daily Mail.

Brasilianeren er dog ikke ligefrem ked af, at han ikke gjorde karriere i det regnvåde Manchester frem for noget mere behagelige Barcelona.

– Nej, for jeg fik lov at spille for nogle af verdens største klubber og vinde alt. Det eneste, som ærgrer mig, er jeg ikke nåede at spille sammen med Messi i længere tid.

Ronaldinho er i denne uge tilbage på engelsk grund, når det brasilianske landshold møder England i en venskabskamp på Wembley.

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Video: Cantona i fransk ølreklame

Næste artikel

United-spillere i landsholdsaktion

Relaterede artikler
Gå til siden

Transferjournalister: Rabiot-handlen er iskold

Manchester United og Juventus var enige om en handel og der har været positive møder med spillerens lejr om et skifte til Manchester United. Nu skriver velrenommerede journalister, at handlen er droppet.
Gå til siden

Richard Fay: United overvejer Dembele

Richard Fay fra Manchester Evening News skriver tirsdag, at Manchester United nu igen har rettet sigtekornet mod Moussa Dembele fra Lyon. Klubben skulle angiveligt være i kontakt med spillerens repræsentanter.
ANNONCE
Total
0
Share