United-spillere i landsholdsaktion

Manchester United har i alt 14 spillere udtaget til landsholdsfodbold for deres respektive nationer inden for de næste par dage. Får her et overblik over hvem og hvor.

Wembley danner rammerne for en særdeles spændende testkamp mellem England og Brasilien. Wayne Rooney, Danny Welbeck, Tom Cleverley og Chris Smalling kan alle komme i spil for Roy Hodgsons mandskab, mens Michael Carrick har måttet trække sig grundet en skade.

Nani og Antonio Valencia kan komme til at krydse klinger, når Portugal velkommer Ecuador i en træningskamp på Estadio Dom Afonso Henriques i Guimaraes.

Der er også lagt i kakkelovnen til store opgør, når Patrice Evra og Frankrig møder Tyskland, og Robin van Persie skal forsøge at skyde Italien i sænk for Holland.

Nordirland tager til Malta med tilbagevendte Jonny Evans i folden, mens Anders Lindegaard fortsat regnes med at være med det danske landshold på deres tur til Makedonien, selvom han ikke var at finde på bænken i sejren mod Fulham.

Her sad til gengæld Ben Amos, der sammen med nyindkøbte Wilfried Zaha, skal møde Sverige med det engelske u21-landshold. Phil Jones forventes ikke at deltage i dette opgør alligevel.

Manchester Uniteds udlejede chilener, Angelo Henriquez, skal med sit landshold til Spanien for at møde Egypten. Shinji Kagawa er i Kobe, hvor Japan får besøg af Letland.

Forrige artikel

Ronaldinho: Jeg havde forbedret United

Næste artikel

Overblik over de udlånte

ANNONCE