Ronaldo er ligeglad med rekorder

Cristiano Ronaldo er uden tvivl en af verdens absolut bedste spillere i øjeblikket. Således har han indtil videre scoret 23 mål i denne sæson, hvilket var…

Cristiano Ronaldo er uden tvivl en af verdens absolut bedste spillere i øjeblikket. Således har han indtil videre scoret 23 mål i denne sæson, hvilket var hvad han i alt nåede op på sidste år. Senest i rækken af disse var 2-0-scoringen mod Reading, der var med til at sikre United endnu en uge på 1. pladsen i Premier League.

De mange mål leder tankerne tilbage på legenden George Best, der i sin storhedstid for “De Røde Djævle” scorede hele 32 mål på en sæson, hvilket er rekord for en fløjspiller i Manchester United. Hvis Ronaldo fortsætter sin nuværende formkurve skal meget altså gå galt, for at han ikke slår denne. Selv bekymrer hovedpersonen sig dog ikke om dette, men er derimod beæret over at blive sammenlignet med Best:

”Det er enormt flatterende, når folk sammenligner mig med Best. Jeg ser ham som en af de vigtigste spillere nogensinde. Hvis jeg slår hans rekord, bliver jeg selvfølgelig glad. Men for at være helt ærlig, er jeg ret ligeglad. Det vigtigste er, at mine scoringer bringer holdet tættere på trofæerne.”

Den portugisiske landsholdsspiller understreger samtidig, at hans mange scoringer først og fremmest skyldes hans holdkammerater:

”Jeg havde aldrig troet, at jeg ville runde de 23 mål i januar, men vi spiller også virkelig godt i øjeblikket, og mine holdkammerater skaber en masse chancer for mig.”

Forrige artikel

Ferguson afviser hånende jubel

Næste artikel

United tabte i ørkenen

ANNONCE