Ronaldo: Jeg skriver under i næste uge

Mens United stadig har problemer med at få Rio Ferdinand til at skrive under på en ny, forbedret kontrakt, er 20-årige Cristiano Ronaldo mere villig til…

Mens United stadig har problemer med at få Rio Ferdinand til at skrive under på en ny, forbedret kontrakt, er 20-årige Cristiano Ronaldo mere villig til at skrive autografer. Den i øjeblikket sprudlende fløjspiller proklamerer, at han skriver under i næste uge:

“Alt er løst, og forhåbentligt, så skriver jeg under i næste uge. Jeg er meget glad i United og jeg tror, at jeg kan opnå alt hvad jeg ønsker her. Der er ingen grund for mig til at søge andre steder,” beroliger Ronaldo overfor Sky Sports og fortsætter:

“Jeg er blevet bedre som spiller siden jeg kom her til, og jeg vil blive endnu bedre. Jeg ser allerede frem til næste sæson hvor vi alle sigter imod at putte sidste sæsons skuffelser bag os. Vi er alle besluttet på at vinde titlen tilbage.”

Forhandlingerne med Ronaldo og hans agent har varet i flere måneder og for en måned siden proklamerede Sir Alex Ferguson, at Ronaldo skrev under om få dage.

Forrige artikel

United tilbage på sejrskurs

Næste artikel

Nyt bud på Kleberson afvist

ANNONCE