Ronaldo nægtede at lade sig indskifte: Der skal være konsekvenser

På fredagens pressemøde bekræftede Erik ten Hag, at Cristiano Ronaldo nægtede at komme på banen i onsdagens kamp mod Tottenham.

Onsdag aften spillede Manchester United en stor kamp, da mandskabet hjemme slog Tottenham på imponerende vis med 2-0. Alligevel var det Cristiano Ronaldo, som ikke spillede et minut af kampen, der løb med overskrifterne efter kampen.

Daily Mail kunne torsdag berette, at Cristiano Ronaldo nægtede at lade sig indskifte i kampen, hvilket har fået Manchester United til at udelukke ham fra truppen i weekendens kamp mod Chelsea. Og nu udtaler cheftræner Erik ten Hag sig også om sagen.

– Ja, Ronaldo nægtede at komme på banen mod Tottenham. Der skal være konsekvenser. Det er vigtigt for attituden og mentaliteten i truppen, at det sker. Jeg er nødt til at sætte en standard for de værdier, der kontrollerer det, sagde Ten Hag på et pressemøde fredag.

Det er ikke første gang, Ronaldo har forladt en United-kamp før tid i Ten Hags tid. Det skete også i preseason-kampen mod Rayo Vallecano, hvor superstjernen også forlod stadion før kampen var slut.

– Efter Vallecano-kampen sagde jeg til Ronaldo, at det var uacceptabelt. Nu er det anden gang, det sker. Truppen vil mangle ham i morgen, men attituden og mentaliteten i truppen er vigtigere, og vi skal fokusere på Chelsea, da det er det, der er vigtigt.

Forrige artikel

Maguire og Williams træner igen

Næste artikel

Ornstein: Hold øje med Kane

ANNONCE