Ronaldo nedsabler United-trænere: Ingen respekt for Ten Hag

Anden del af Cristiano Ronaldos heftigt omtalte interview med Piers Morgan er her, hvor han blandt andet skyder skarpt mod Ralf Rangnick og Erik ten Hag.

Cristiano Ronaldos deroute i Manchester United startede i vinteren 2022, da Ralf Rangnick kom til klubben. Portugiseren scorede ikke ligeså mange mål som før, og under Erik ten Hag i sommeren blev han sågar sat af holdet.

Det har blandt andet ført til, at Ronaldo gik fra stadion før tid mod Tottenham i indeværende sæson, da han nægtede at lade sig indskifte. Det overrasker derfor næppe, at han ikke har mange positive gloser at slynge mod de to førnævnte trænere.

– Hvis du ikke engang er en manager, hvorfor står du så i spidsen for Manchester United? Jeg havde ikke engang hørt om ham, sagde Ronaldo om Ralf Rangnick, der inden United-jobbet ikke havde været cheftræner i et årti, fortæller Ronaldo i et interview med Piers Morgan.

Og meget positivt var der heller ikke at sige om Erik ten Hag, hvor portugiseren følte, han ikke blev respekteret.

– Jeg har ingen respekt for ham, for det har han heller ikke overfor mig. Har du ikke det, viser jeg det heller ikke overfor dig.

Det siger sig selv, at Manchester United er i en anden tilstand i øjeblikket end da han forlod stedet i 2009. Det er også noget, Ronaldo kritiserer heftigt.

– Der var ingen fremgang. Ingen. Siden Sir Alex forlod klubben, har jeg ikke set nogen udvikling i klubben. Intet har ændret sig. Jeg synes, fansene skal lære sandheden at kende, for jeg ønsker det bedste for Manchester United. Det var derfor, jeg kom hertil, sagde han.

– Men der er nogle ting, der internt gør, vi ikke kommer op på et topniveau, som vi ser City, Liverpool og nu også Arsenal være på. En klub af denne størrelse bør være i toppen af verden, og det er den desværre ikke.

– Som Picasso sagde, skal du ødelægge noget for at genopbygge det. Og som jeg ser det, er jeg ikke problemet, de skal starte med. Jeg elsker Manchester United, jeg elsker fansene, de er altid på min side. Men hvis de vil gøre det anderledes… skal de ændre mange, mange ting.

1 kommentar
  1. At der var problemer på Old Trafford kommer ikke sil nogen overraskelse. Spørgsmålet er så om der fortsat er det i samme grad og hvorvidt Ronaldo var/er en del af problemerne…

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Ronaldo efter sommertransfervinduet: Følte mig forrådt

Næste artikel

Giv din mening til kende om Ronaldo

ANNONCE