Ronaldo: Nummer 7 har skabt min karriere

Det var Sir Alex Ferguson, der påbød Cristiano Ronaldo at bære nummer 7 i Manchester United, og siden har rygnummeret været med til at skabe og definere hans karriere.

Betydningen af at bære nummer 7 på ryggen i Manchester United behøver næppe nogen yderligere introduktion. Med det føler en tung arv, og i 2003 blev den arv placeret på skuldrene af en mager 18-årig knægt fra Portugal.

Cristiano Ronaldo kom til Manchester United som et forholdsvis ubeskrevet blad, især i England, og det vakte opsigt, at han fra start fik det legendariske nummer. Det var da heller ikke portugiserens egen idé. Det var Sir Alex Ferguson, der påbød ham det.

– I begyndelsen af min karriere bar jeg ikke nummer 7. Jeg ankom til United, og jeg bad om nummer 28, som jeg brugte i Sporing. Men træneren sagde “Nej, du får nummer 7.” Jeg var lidt bange og skrækslagen, fordi jeg vidste, at Beckham bar den trøje, fortæller Ronaldo ifølge The Sun.

Siden har nummeret dog været med til at definere den glorværdige karriere, som han har skabt sig.

– Jeg accepterede udfordringen, og siden dengang har det været mig lykketal. Alt, jeg har vundet i fodbold, har jeg vundet iført nummer 7. Alt, hvad jeg har, handler om nummer 7. Det er historien om nummer 7. CR7 er en del af mit navn nu.

 

Denne artikel kunne have været skrevet af dig – Bliv frivillig skribent på Danmarks største Manchester United site – Læs mere her

Supportertræf med Mads Timm den 7. februar

Har du besøgt Unisports sommerudsalg?

Handler du hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Har du en stærk holdning til sommerens transfers?
Bliv en del af vores nye debatforum!

Total
0
Shares
Forrige artikel

Ballon d'Or: Rooney og Schweinsteiger foretrak Müller

Næste artikel

Vidic fritstillet fra Inter-kontrakt

Relaterede artikler
Gå til siden

Medier: Ronaldo vil væk

Cristiano Ronaldo har bedt Manchester United om at blive solgt. Det skriver flere medier.
ANNONCE
Total
0
Share