Ballon d’Or: Rooney og Schweinsteiger foretrak Müller

Som anfører for henholdsvis det engelske og tyske landshold stemte Wayne Rooney og Bastian Schweinsteiger ved Ballon d’Or. Thomas Müller var den spiller, der fik flest point fra de to kaptajner.

Lionel Messi blev her til aften kåret til den bedste fodbold spiller i verden ved FIFA Ballon d’Or-showet. Ingen Manchester United-spillere var blandt de 23, der kunne stemmes på, men til gengæld var to af klubbens spillere med til at stemme.

Som anfører for henholdsvis England og Tyskland skulle Wayne Rooney og Bastian Schweinsteiger stemme på tre forskellige spillere. Fem point til den bedste, tre point til nummer to og ét til nummer tre.

Var det kun de to United-spillere, der skulle afgøre Ballon d’Or, ville tyske Thomas Müller få prisen. Han fik tre point fra både Rooney og Schweinsteiger, det vil sige seks i alt. Det er ét point mere end Lionel Messi og Manuel Neuer, som fik fem point af hver af de to United-spillere. 

Rooney: 1) Lionel Messi. 2) Thomas Müller. 3) Cristiano Ronaldo.

Schweinsteiger: 1) Manuel Neuer. 2) Thomas Müller. 3) Neymar.

 

Denne artikel kunne have været skrevet af dig – Bliv frivillig skribent på Danmarks største Manchester United site – Læs mere her

Supportertræf med Mads Timm den 7. februar

Forrige artikel

FA Cuppen: Derby for United

Næste artikel

Ronaldo: Nummer 7 har skabt min karriere

ANNONCE