Cristiano Ronaldo

Ronaldo og Mendes er på Carrington: Sir Alex og Robson er der også

Cristiano Ronaldo er en blandt flere store United-personligheder på Carrington denne tirsdag. Spilleren ønsker stadig at forlade United.

Cristiano Ronaldo rullede tidligere på dagen ind på Carrington med superagenten Jorge Mendes siddende på bagsædet i en af hans dyre biler.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Det er første gang denne sommer, Ronaldo møder ind til træning, men når det er i følgeskab med agenten forstærker det fortællingen om, at portugiseren gerne vil væk fra klubben.

Der er planlagt et møde med flere ledere heriblandt Erik ten Hag, som ifølge flere troværdige journalister gerne vil have den portugisiske stjerne som del af sit mandskab. Klubben holder fortsat fast i, at angriberen ikke er til salg.

Til stede på Carrington er klublegenderne Sir Alex Ferguson og Bryan Robson også, og selvom det ikke er bekræftet, at deres tilstedeværelse har noget med Cristiano Ronaldo at gøre, sender det et signal om, at der er gang  i en begivenhedsrig dag på træningsanlægget.

Inden United tidligere på sommeren fløj til det sydøstlige Asien på træningslejr, godkendte klubben Ronaldos fravær, der angiveligt skyldtes personlige problemer. Cristiano Ronaldo og konen mistede tilbage i april et nyfødt barn.

 

 

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
1
Shares
Forrige artikel
Frenkie de Jong

Neville: De Jong bør sagsøge Barcelona

Næste artikel

Eriksen i første United-interview: Ten Hag var afgørende for skifte

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
1
Share