Ronaldo-straffe redder dårligt United-hold

Det blev til en 1-0-sejr på udebane mod Norwich, hvor David de Gea spillede en fremragende kamp. Uniteds mål blev scoret efter et sikkert straffespark af Cristiano Ronaldo.

Manchester United henter en snæver sejr mod Norwich efter en ringe præstation.

Der blev tegnet et kampbillede af et United hold, der ville dominere på bolden de første 10-20 minutter. Efter 15 minutter havde Alex Telles afrettet frispark, der ramte overliggeren. Kampbilledet ændret sig dog, og Norwich fik skabte flere farlige chancer. Begge hold holdte dog målet rent, og pausescoreren endte 0-0.

I anden halvleg var det Norwich, der kom bedst fra start. Dog kunne United glæde sig over, at deres nummer ét endnu en gang er i storform. De Gea var over det hele, og efter 56 minutter får Pukki trykket af lige inde fra feltet, hvor den spanske målmand fik fingerspidserne på.

Efter 70 minutter måtte Victor Lindelöf lade sig udskifte, efter han holdte sig til brystet. Dermed var United 10 mod 11 i et minuts tid. Trods at være en mand nede fik United brugt det godt. Efter et indlæg får en ellers godt spillende Max Aarons hevet Ronaldo om kuld, og dommer England pegede derefter på pletten. Det fik Ronaldo selv udnyttet og banket den sikkert ind til 1-0.

Herefter stod der Norwich på spillet. Kanariefuglene kom til flere gode chancer, men igen kunne David de Gea afvise, og Manchester United sikrede sig dermed en snæver 1-0-sejr.

Kampinfo: Norwich 0-1 Manchester United

0-1: Cristiano Ronaldo 75′

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her