Rooney afviser tilbagefald

Wayne Rooney afviser rygterne om, at hans knæskade tager længere tid at komme tilbage fra end forventet. Hans rehabilitering går som planlagt.

The Daily Mirror bragte i weekenden historien om, at Wayne Rooney skulle have fået et tilbagefald i sin genoptræning. Det skulle holde ham ude af spil til slutningen af maj, men alt går som det skal, og han sigter fortsat efter at returnere mod Everton i starten af april.

– Jeg ved selvfølgelig ikke præcist, hvornår jeg er klar til at spille. Jeg kommer til at misse landskampene, men forhåbentlig vil jeg ikke være ude længe efter dem, siger Wayne Rooney til en præsentation af en ny sponsoraftale med Gulf Oil International.

– Lige nu handler det bare om at være forsigtig. Hvis jeg presser mig selv tilbage i spil, kan det bare blive endnu værre. Der er stadig over ti kampe tilbage for klub og land, når jeg returnerer, så den tanke holder mig motiveret.

Wayne Rooney pådrog sig knæskaden imod Sunderland i sidste måned, og har nu misset otte kampe.

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

 

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Rygte: United følger fransk stortalent

Næste artikel

Bryan Robson: Giggs er klar

Relaterede artikler
Bruno Fernandes mod Villa
Gå til siden

Bruno: Vores præstation var bedre end resultatet

Selvom Bruno Fernandes strålede med to scoringer på Villa Park, lykkedes det alligevel kun United at sikre ét point i Premier League mod Aston Villa lørdag aften. Portugiseren mener, at holdets præstation var bedre end resultatet antyder.
Total
0
Share