Bryan Robson: Giggs er klar

Ryan Giggs er klar til at tage over efter Louis van Gaal, hvis han fyres til sommer. Det mener den tidligere Manchester United-kaptajn Bryan Robson.

Diverse engelske medier spekulerer fortsat i, hvem der skal tage over efter Louis van Gaal, og om hollænderen bliver afskediget denne sommer. Et af de tilbagevendende argumenter imod en forfremmelse til klubbens assistent, Ryan Giggs, er hans mangel på erfaring som cheftræner.

Det argument køber den nuværende Manchester United-ambassadør Bryan Robson ikke.

– Ryan Giggs var en fænomenal spiller, han er opdraget ”the United way”, han har taget alle trænercertifikaterne og efter min mening er han på det rette sted på det rette tidspunkt, siger Bryan Robson ifølge the Guardian.

Jose Mourinho og Laurent Blanc nævnes som mere erfarne bejlere, men Bryan Robson er overbevist om, at Ryan Giggs vil kunne blomstre i rollen som manager.

– Jeg kan ikke se, hvorfor det skulle være for stort et spring for Ryan Giggs. Pep Guardiola blev ført frem i Barcelona på samme måde, og se bare hvordan det gik. Jeg kan sagtens forestille mig det samme ske for Giggs. Han kender klubbens DNA, og fansene vil uden tvivl bakke op klubbens beslutning, hvis de skulle vælge ham.

Bryan Robson er i dag 59 år gammel, og var stadig en del af Manchester United-truppen, da Ryan Giggs fik debut tilbage i 1991.

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Rooney afviser tilbagefald

Næste artikel

To United-kampe flyttet

Relaterede artikler
Total
0
Share