Rygte: United følger fransk stortalent

Manchester United skulle være en af flere europæiske storklubber, der er interesserede i Rennes-stjernefrøet Ousmane Dembele.

The Daily Mail skriver, at Manchester United var til stede under kampen mellem Lyon og Rennes, der endte 2-2 i søndags. Oplæggeren til Rennes’ første mål var 18-årige Ousmane Dembele, der var hovedårsagen til at både Arsenal, West Ham, Southampton, Stoke og Manchester United så med fra lægterne.

Angriberen Ousmane Dembele har scoret ni mål i Ligue 1, og han anses som et af de største talenter i Europa i sin årgang. Avisen mener, at Manchester United har gode kort på hånden med franskmændene Anthony Martial og Morgan Schneiderlin som fortalere for klubben.

Men selvom de engelske klubber bejler, så skriver avisen, at FC Barcelona og Bayern München skulle være favoritter til at lande talentet. Barca skulle allerede have øremærket 27 millioner pund til handlen.

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Everton venter i FA Cup-semifinalen

Næste artikel

Rooney afviser tilbagefald

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share