Rooney: Det bedste Barca-hold i 10 år

Wayne Rooney mener, at det Barcelona-hold, der i den forgange sæson vandt The Treble, er det bedste FC Barcelona-hold i 10 år.

Manchester United møder på lørdag FC Barclona, der også er i USA for at forberede sig til den nye sæson. Anfører Wayne Rooney har stor respekt for modstander og den udfordring, der venter.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Barcelona er et fantastisk hold. De kunne ikke lide, at Real Madrid vandt Champions League i 2014, og de kom efter det og vandt Champions League sidste sæson. Som jeg ser det, har de ikke været bedre de sidste 10 år, udtaler englænderen til ESPN.

Det spanske mandskab var under succestræneren, Pep Guardiola, kendt for at spille et meget boldbesiddende system, men Rooney har set en ændring i deres spil den seneste sæson.

– De spiller en anderledes gang fodbold nu. Deres bagkæde står lidt dybere, og de går ikke op og lukker modstanderen af på samme måde som før. I stedet går de efter at gøre skade på kontraangreb.

– Så der er sket en ændring men med spillere som Messi, Suarez og Neymar, er de stadig en trussel for alle hold.

Nederlag i Champions League finaler nager stadig

Manchester United mødte i 2009 og 2011 Barcelona i Champions League-finalen, og det blev som bekendt til to nederlag. Noget Wayne Rooney stadig har svært ved at komme sig over.

– Når man er i finalen, så er man virkelig tæt på, og så kan nederlag være virkelig hårde. Nogle gange må man dog også bare ligge sig fladt og erkende, at man har mødt et bedre hold. Jeg vil dog sige, at det ville have være stort at vinde en finale på Wembley.

Manchester United tørner sammen med FC Barcelona lørdag aften kl. 22. Kampen vises på Eurosport DK.

Oplev Schweinsteiger, Schneiderlin, Rooney og co. LIVE på Old Trafford – Priser fra 3.295 kr (inklusiv fly, hotel og kampbillet)

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Barca åbner op for Pedro-salg

Næste artikel

Er Zlatan den hemmelige angriber?

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share