Er Zlatan den hemmelige angriber?

Siden Louis van Gaal forleden fortalte, at United har øjnene rettet mod en angriber, der endnu ikke er blevet rygtet til United af medier, har gætterierne i den engelske presse været mange. Nu åbner en kommentar fra svenskeren op for, om det måske er Zlatan, der er på vej.

United har indtil videre været meget aktive på transfermarkedet, hvor fire spillere i denne sommer er blevet præsenteret. Ifølge de mange rygter skulle Ed Woodward dog ikke ligge på den lade side, og flere spillere bliver til stadighed rygtet til klubben.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Manager Louis van Gaal åbnede i sidste uge op for, at der var en angriber på vej til truppen, som endnu ikke var blevet rygtet af alverdens medier. Det åbnede selvsagt mange spekulationer, og nu er der dukket et mere sensationelt rygte op.

Svenske Zlatan Ibrahimovic, der til daglig spiller i Paris SG, har været rygtet væk fra den franske hovedstad det meste af sommeren. En kommentar fra svenskeren selv har tricket medierne, og oddset på et skifte til Manchester er sat ned.

– Bliver jeg i Paris? Min fremtid er i Mino Raiolas (Zlatans agent, red.) hænder, udtalte den lange angriber til SkySports Italia tirsdag aften.

Det fik engelske SkyBet til at sætte oddset på at Zlatan ville skifte til United ned til 4,0.

Med til historien skal det siges, at hovedpersonen i sin selvbiografi kritiserede Louis van Gaal, som han mener styrer sit hold med lidt for hård hånd, og han lagde ikke skjul på, at forholdet mellem de to ikke er det bedste. De to har en fælles fortid i Ajax Amsterdam.

Oplev Schweinsteiger, Schneiderlin, Rooney og co. LIVE på Old Trafford – Priser fra 3.295 kr (inklusiv fly, hotel og kampbillet)

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Rooney: Det bedste Barca-hold i 10 år

Næste artikel

Lokalavis: United vil hente Cristiano Ronaldo tilbage

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share