– Rooney en bedre anfører end forventet

Louis van Gaal er meget tilfreds med kaptajnen, og forventer samtidig at spille med Rooney som angriber i den kommende sæson.

En af de første beslutninger Louis van Gaal tog efter ankomsten til Manchester United var, at gøre Wayne Rooney til anfører. Og her et års tid efter er den hollandske manager mere end tilfreds med det valg.

– Jeg kunne ikke forvente mere. Jeg synes han er en fantastisk anfører. Han er accepteret af spillerne, og det er vigtigt, for jeg kan udpege en anfører men i sidste ende er det spillerne som afgør det, sagde van Gaal på nattens pressemøde fra San Jose.

Samtidig lovede van Gaal, at man i den kommende sæson vil se mere til Rooney oppe i angrebet. Sidste sæson måtte anføreren ofte ned og dække af på midtbanen, grundet skadessituationen i United. Men det skulle helst ikke ske i år, siger van Gaal.

– Jeg har lyttet til Jer, og I har mere viden end mig. Så nu spiller Rooney deroppe, sagde van Gaal til pressen, som ofte har kritiseret manageren for netop ikke at bruge Rooney på favoritpositionen i angrebet.

Rooney selv ser også sig selv primært som angriber, og har sat sig et mål om at runde 20 sæsonscoringer i den kommende sæson.

– Jeg håber at score mindst 20 mål i den kommende sæson. Hvis jeg spiller i angrebet, vil det skuffe mig hvis jeg ikke når det tal. Jeg har spillet forskellige positioner i United gennem årene, men ser man på det engelske landshold, hvor jeg primært er angriber, scorer jeg mål, sagde Rooney.

Oplev Schweinsteiger, Schneiderlin, Rooney og co. LIVE på Old Trafford – Priser fra 3.295 kr (inklusiv fly, hotel og kampbillet)

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Legende optrådte for San José Earthquakes

Næste artikel

De Gea og Valencia ude mod San José

Relaterede artikler
Total
0
Share