Rooney har store forventninger til ung duo

Ifølge Wayne Rooney, der netop selv er blevet hædret med en Testemonial for sine præstationer, kan Anthony Martial og Memphis Depay med tiden blive et enormt farligt makkerpar.

Memphis Depay på 21 år og Anthony Martial på 19. Det er fremtidens stjerner i Manchester Uniteds offensiv, i hvert fald, hvis du spørger holdets anfører, Wayne Rooney, der er imponeret over de to talenter.

– Det er selvfølgelig svært at sige, men de er helt sikkert to meget gode spillere, med massere af evner og talent, siger Rooney til mutv.

– Hvis de fortsætter deres udvikling, og fortsætter med at lære, så vil de forhåbentlig kunne gøre det samme som mig og Ronaldo gjorde tilbage dengang. Det ville være fantastisk for holdet, hvis de kunne gøre det.

– Det gode er, at de har lyst til at lære, hvilket er godt at se hos unge spillere. De er ikke bare kommet ind for at gøre tingene, på den måde som de selv har lyst til.

– De arbejder for holdet og lytter til, hvad manageren siger til dem. Jeg er sikker på, at de vil lære en masse under denne manager, og det vil hjælpe dem til at blive verdensklassespillere.

Hvor Memphis Depay stadig har til gode at vise sit fulde potentiale på banen, har franske Martial med fem mål i 10 kampe taget Rooney med storm. Beundringsværdigt, mener Rooney.

– Jeg synes han har været utrolig – måden, han er kommet til Manchester på, med den start, han har fået. Lad os ikke glemme, at han stadig også er en meget ung gut. Han skal have stor ros for at komme herover med sin unge familie og begynde, sådan som han er begyndt.

– Du kan allerede se, hvor god en spiller, han er, og at han vil blive en vigtig spiller for os resten af sæsonen. Han er nok den hurtigste spiller på holdet, hvis ikke i ligaen.

Memphis Depay var ikke i aktion i søndagens derby-remis, hvor Martial spillede hele kampen. De to spillere får mulighed for igen at vise sig frem på onsdag i Capital One-cuppen, hvor United møder Middlesbrough.

Vil du på Old Trafford og opleve The Red Devils? Vi guider dig i de forskellige muligheder her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Wayne Rooney får testimonialkamp til sommer

Næste artikel

United ansætter finansdirektør

Relaterede artikler
Total
0
Share