Rooney kritiserer Memphis attitude i United

Den tidligere Manchester United-kaptajn har delt en kritisk anekdote om Memphis Depays tøj- og bilvalg. Og hollænderen har svaret igen.

Wayne Rooney prøvede at give Memphis Depay gode råd, da de spillede på Old Trafford sammen, men hollænderen lyttede ikke. Det fortæller Rooney til The Times.

Depay skiftede fra PSV til Manchester United i 2015. Han kostede 31 millioner pund, blev tildelt trøjenummer 7, men var allerede skippet videre 18 måneder senere. Og den mest scorende spiller i Uniteds historie, Wayne Rooney, har et bud på en forklaring. 

– Han kom ind mod Stoke på udebane og lavede en fejl, som resulterede i, at de scorede. Så ugen efter ville Louis van Gaal bruge ham for reserverne. Jeg sagde til ham, ‘prøv og hør, jeg ved godt, det er lidt hårdt lige nu. Men du skal ikke troppe op i alle dine fancy ting, siger Rooney. 

– Og han mødte op til reservekampen i sin Rolls Royce, iført en lædderjakke og en cowboyhat. Og så gav jeg altså lidt op på ham. Men han er en fin fyr, og jeg er glad for, at det går ham godt nu. 

Memphis Depay, der i dag er 24 år og har pæn succes i franske Lyon, har svaret igen på sin tidligere anførers udtalelser til The Times. Kantspilleren har delt et billede fra Instagram, hvor de begge sidder på bænken, og Rooney hvisker noget i øret på ham. 

– Mem… Må jeg låne din røde læderjakke i aften? #JegTroedeViVarVidere, har Depay skrevet. 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

Mourinho storroser defensiv trio

Næste artikel

Mourinho forklarer jubelscene

ANNONCE