Van Gaal advarer mod store forventninger: Ikke som for 10 år siden

Fans og medier bør skrue ned for forventningerne til Manchester United, der ikke bare kan vinde trofæer på stribe som for 10 år siden, siger manageren.

“Screw down a little bit the expectations.”

Disse udødelige ord sagde den danske landstræner Richard Møller Nielsen forud for EM i 1996, og noget tyder på, at Louis van Gaal har taget ved lære af sin tidligere kollega. Han har samme budskab til fans og medier. 

Ifølge den hollandske Manchester United-manager er det ikke så nemt at vinde trofæer, som folk går og tror. Derfor bør pressen og tilskuerne skrue ned for forventningerne om, at klubben høster titler som for et årti siden.

– I kan se, hvad der sker i Premier League hver uge. Det er ikke så let. Man er nødt til analysere klubben, som den er nu. Man kan ikke sammenligne med for 10 år siden, fordi der er sket en udvikling i fodbold og i europæisk fodbold, sagde Van Gaal på pressemødet forud for dagens kamp Bournemouth.

Udmeldingen kommer, efter United i midtugen blev sendt ud af Champions League allerede i gruppespillet. Fans kan dog glæde sig over, at Van Gaal også med FC Barcelona røg ud af gruppespillet i 1997 og endte sæsonen som spanske mestre.

Bliv klædt på til kamp her – Køb Manchester Uniteds nye trøje

Vil du på Old Trafford og opleve The Red Devils? Vi guider dig i de forskellige muligheder her

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Optakt: Bournemouth – Manchester United

Næste artikel

Rafael: Kunne ikke lide at spille under Van Gaal

Relaterede artikler
Total
0
Share