Benfica-præsident om United-emner: Vi har ikke behov for at sælge

Benfica-spillerne Goncalo Ramos og Enzo Fernandez er begge blevet kædet sammen med Manchester United i løbet af de seneste måneder.

Benfica ser sig ikke nødsaget til at sælge ud af klubbens profiler, der rygtes til flere storklubber, herunder Manchester United.

Det oplyser klubbens præsident, Rui Costa, ifølge Goal.com.

– Vores altoverskyggende mål er at opnå en vindende sæson. Med mindre klausuler aktiveres, vil ingen spillere forlade klubben, hvilket er fundamentalt for truppen.

– Det her er et sportsligt og ikke et finansielt projekt. Vi oplever heldigvis ikke finansielle problemer, og derfor har vi ikke behov for at sælge spillere, siger Rui Costa ifølge Goal.com.

Kommentarerne kommer midt under en VM-slutrunde, hvor flere Benfica-spillere har fået mulighed for at vise sig frem på den største scene af dem alle.

I sidste uge introducerede Goncalo Ramos sig til hele fodboldverdenen, da han scorede et hattrick i Portugals 6-1-sejr over Schweiz.

Det skete for øjnene af blandt andet Cristiano Ronaldo, som af landstræner Fernando Santos var blevet henvist til bænken til fordel for Ramos.

Benfica-angriberens imponerende præstation har efterfølgende kastet overskrifter af sig. Flere medier har blandt andet berettet om interesse fra Europas største klubber. Det engelske medie Metro skriver, at Manchester United har set sig varme på Ramos som en mulig løsning til angrebet.

På klubplan har Ramos i indeværende sæson scoret 14 mål i 21 kampe på tværs af alle turneringer. Her er det blandt andet blevet til et hattrick mod danske FC Midtjylland.

Også Argentinas Enzo Fernandez er af blandt andet Daily Mail blevet sat i forbindelse med et skifte til Old Trafford. Midtbanespilleren har i løbet af VM-slutrunden spillet sig ind i den argentinske startopstilling efter et imponerende efterår for Benfica.

Forrige artikel

Ornstein: United fik muligheden for at hente kroatisk VM-helt

Næste artikel

Erik ten Hag slår fast: Vi aktiverer klausul i Rashfords kontrakt

ANNONCE