Rooney & Martial fortsat ude

United må fortsat undvære de to angribere, der begge døjer med skader, og derfor misser opgøret mod Rostov.

Både Wayne Rooney og Anthony Martial er på skadeslisten og vil derfor ikke kunne spille i morgendagens opgør mod Rostov. Det bekræfter Jose Mourinho nu, og dermed er eneste tilføjelse til truppen Zlatan Ibrahimovic, som sad over mod Chelsea med karantæne.

– Martil var skadet til kampen mod Chelsea. Og hvis du er skadet mandag aften, kan du ikke træne tirsdag morgen. Og misser du den træning, er det svært at nå at blive klar til kamp om torsdagen. Så han er ikke i mine tanker nu. Vi har de samme spillere som i mandags, plus Zlatan Ibrahimovic.

– Rooney er skadet. Han fik en spark i regionen ved knæet, og kan ikke engang komme ud og løbe rundt på træningsbanen. Han er indendørs og arbejder med den medicinske stab, forklarer Jose Mourinho i følge manutd.com.

United spillede 1-1 i Rusland for en uges tid siden, og har dermed det bedste udgangspunkt inden kick-off i morgen aften på Old Trafford. Og Mourinho understreger da også, at han vil gøre alt for at gå videre til kvartfinalen. Europa League er en vigtig turnering for United.

– Det er en vigtig turnering for os. Det har den været lige fra starten, det er også derfor, at vi har stillet med stærkt hold hver eneste kamp. Jeg tror fansene giver os et ekstra skud energi, så vi kan klare de udfordringer der møder os, og vi kan komme videre til næste runde, lyder det fra United-manageren.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Rojo slipper for straf efter Hazard-episode

Næste artikel

Mourinho ser frem til russisk returkamp

ANNONCE