Mourinho ser frem til russisk returkamp

På dagens pressemøde lagde Manchester United-manageren vægt på, hvor vigtigt det er at få et godt resultat i morgendagens returopgør mod FC Rostov

Efter mandag aftens bitre exit i FA Cuppen understreger Jose Mourinho nu vigtigheden af succes i Europa League. Det kunne han fortælle på dagens pressemøde, hvor han så frem imod det vigtige opgør på Old Trafford torsdag aften.

Efter et acceptabelt 1-1-resultat i Rostov i sidste uge, tager “de røde djævle” i morgen imod FC Rostov, hvor mulighederne er gode for avancement. Indtil videre har Mourinho stillet med stærke opstillinger i alle turneringer, og det er noget, der vil fortsætte i morgen.

– Det er en vigtig turnering, og det er derfor, at vi i hver kamp siden første dag, har spillet med stærke opstillinger – så vi kan prøve at avancere i turneringen; ligesom vi gjorde i gruppespillet og 16. delsfinalen, og ligesom vi vil forsøge i morgen.

Mourinho mener, at en af holdets styrker ligger i den professionelle attitude, folk lægger i opgaven. Særligt var portugiseren glad for holdets respons oven på mandagens nederlag til Chelsea.

– Klokken 12 var de her igen for at træne – som de meget professionelle mennesker, de er – med det sædvanlige store engagement, som mine fantastiske drenge besidder, fortsætter Mourinho, der desuden mener, at fansenes støtte bliver afgørende.

– Jeg tror, at fansene vil give os en lille smule ekstra styrke, så vi tror på, at vi i morgen kan klare situationen og kæmpe os til en plads i kvartfinalerne.

Rostov et stærkt udebanehold

Den lunefulde portugiser mener altså ikke, at det er helt givet, at man vil gå videre i morgen, hvilket især også skyldes den store erfaring, Rostov kommer med fra store kampe væk fra eget græs i de store europæiske turneringer.

– Vi ved, at 1-1-resultatet betyder, at alt stadig er åbent. Vi ved, at Rostov har et rigtig godt hold. Jeg kender måden, de har spillet så mange udebanekampe på, nogle af kampene store kampe mod store modstandere, så de har både erfaringen fra Champions League-udekampe plus nogle stykker i Europa League.

Portugiseren kan dog glæde sig over, at flere Rostov-spillerne må sidde over med karantæne, heriblandt nøglespilleren Timofei Kalachev. 

– Jeg synes kun, det er godt for os, at han ikke spiller. Jeg mener nu nok, de har løsninger på det, og de prøvede en af dem i sidste kamp mod Terek Grozny. Her spillede de med Igor Kireyev, mener jeg, på Kalachevs position, og han gjorde det godt. Men Kalachev er en stor og stærk spiller med den rette mentalitet, så han er en spiller, de vil savne.

Torsdagens opgør sparkes i gang kl. 21.05 dansk tid. Den bliver vist på 6’eren.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Rooney & Martial fortsat ude

Næste artikel

Mou i forsvar for Pogba: Ligeglad hvad andre mener

Relaterede artikler
Total
0
Share