Rooney nyder hans rolle på holdet

Den stærke angriber er fokuseret på at besejre Real Madrid i aften, og så vinde finalen mod enten City eller Liverpool.

Med fire mål i sommerens træningskampe, har Wayne Rooney indtil videre fået en god start på sæsonen. Og den engelske angriber nyder da også den rolle han har fået under Louis van Gaals vinger.

– Manageren er kommet ind og vil spille et nyt system, og det er fremragende. Det er fantastisk at kunne lære nyt i min alder, og arbejde på at forbedre holdet. Det er gået godt indtil videre, og forhåbentlig vil resultaterne fortsætte med at komme. Jeg nyder min rolle i systemet, og ser frem til at kunne bidrage med mange mål og vinde mange kampe, sagde Rooney på gårsdagens pressemøde.

United møder i aften Real Madrid i Michigan, hvor der er meldt udsolgt til kampen. 109.000 tilskuere vil være på plads på Ann Arbor, hvilket er rekord til en fodboldkamp i USA. Og Rooney glæder sig.

– Vi vil vinde kampen og slutte som vindere af vores gruppe. Jeg er sikker på det bliver et fantastisk skue med næsten 110.000 tilskuere. Det bliver stort at spille for så mange mennesker i en træningskamp, og forhåbenligt kan vi levere varen, lød det fra Wayne Rooney.

Med en sejr til United er Rooney og co i finalen i Champions Cup, og her vil enten Liverpool eller Manchester City formentlig vente. Noget der vil give finalen et ekstra pift.

– Det ville være fantastisk at møde en af vores største rivaler i finalen, men først skal vi lige fokusere på Real Madrid, sagde Rooney.

Forrige artikel

James håber på spilletid mod Real

Næste artikel

Ancelotti: Van Gaal er fantastisk for United

ANNONCE