Rooney ser frem til Zlatan-samarbejde

Rooney og resten af United-spillerne træner på torsdag med den nyligt ankomne Zlatan Ibrahimovic. Et samarbejde som anføreren ser frem til.

Zlatan Ibrahimovic har fået lidt længere ferie, efter han var med Sveriges landshold til EM i Frankrig. Men på torsdag træner angriberen for første gang med i Manchester, og det glæder Rooney sig til.

– Jeg synes, han har været en af de bedste angribere de sidste 10 år, og han har vundet trofæer alle de steder, han har været. 

– Han har en fantasatisk personlighed, så jeg ser frem til at træne med ham, så vi forhåbentlig kan udvikle et stærkt samarbejde og blive succesfulde sammen, siger Rooney til MUTV, inden han også fortæller lidt om træningen under José Mourinho.

– Træningen har været hård, og man kan godt se, hvorfor han har vundet titler alle steder, han har været. Jeg har nydt det, selvom det har været hårdt i det varme vejr. Nu ser jeg bare frem til, at vi skal spille nogle kampe.

Det er forventet, at Manchester United vender tilbage til England på onsdag. Holdets næste kamp er mod Galatasaray på lørdag i Göteborg.

Bestil den nye Manchester United-trøje her

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE)s. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Rygte: Moyes lurer på Januzaj

Næste artikel

Medie: Juventus afviser United-bud

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share