Rooney som ambassadør for United?

United vil tilbyde Wayne Rooney en rolle som ambassadør for klubben, når han en dag stiller støvlerne på hylden.

Endnu er det uvist hvor Wayne Rooneys fremtid ligger efter sommerpausen. Bliver han i United, tager han hjem til Everton, eller drager han til USA eller Kina for et eventyr og masser af penge, inden karrieren er slut?

Uagtet hvad der sker, påtænker United dog, at tilbyde klubbens mest scorende spiller nogensinde en rolle som ambassadør, når han en dag trækker sig tilbage. Det skriver flere engelske medier i dag. Eneste lille forhindring kan komme, hvis han vender hjem til Everton, og får en lignende rolle der.

Andy Cole, Dwight Yorke, Nemanja Vidic, Bryan Robson og David May er blot nogle af de tidligere profiler i United, som efter den aktive karriere sluttede, har valgt at blive ambassadører for United. Og her ser Glazer-familien og United-ledelsen altså gerne, at Wayne Rooney bliver en del af denne flok.

The Sun skriver desuden, at United efter sæsonen åbner et specielt afsnit til ære for Rooney i klubbens museum, for at hædre den mest scorende spiller i den røde trøje nogensinde.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Køb din trøje hos Unisport, så støtter du OldTrafford.dk. Handler du hos Unisport.dk gennem linket, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
0
Shares
Forrige artikel

- Vi stiller ikke med reserveholdet

Næste artikel

U18: Pointdeling mod Liverpool

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share