– Vi stiller ikke med reserveholdet

Selvom der er mange kampe på programmet, så nægter Mourinho at stille med reserverne mod Chelsea.

Godt nok er der én turnering mindre efter trofæet i Liga Cuppen, men derudover spiller Manchester United fortsat på tre heste i kraft af Premier League, Europa League og Fa Cuppen. Et hårdt program venter på et afgørende tidspunkt af sæsonen. 

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

I sidste sæson så vi, hvordan Manchester City stillede med et rent reservehold i FA Cuppen mod Chelsea på grund af et lignende scenarie, men Manchester United er for stor en klub til at gentage det i år, mener Mourinho. 

– Vi har tre dage til at restituere, hvor vi også skal rejse samtidigt. Vi skal til London, og det bliver selvsagt hårdt. Vi er nu uden Zlatan på grund af karantænen, men derudover kommer vi med alt, vi har, mod Chelsea, siger Mourinho til MUTV.

– Vi kan ikke bare stille med reserverne, som nogle hold gør, for vi ønsker at være i denne position. Selvfølgelig ved vi, at Europa League er vigtig, men vi skal kunne stille et konkurrencedygtigt hold med vores trup. 

– Manchester United er Manchester United, og vi er forsvarende mestre i FA Cuppen. Jeg kommer selvfølgelig til at rotere på flere positioner, men noget reservehold bliver der bestemt ikke tale om. 

José Mourinho siger, at det er svært at få det hele til at gå op i en højere enhed, men pointerer, at det er vigtigt, Manchester United holder dampen oppe i en afgørende fase af sæsonen. 

– Vi ønsker at holde alle døre åbne. Vi skal fortsætte med at få point i Premier League, mens vi skal videre i Europa League. Det er rart, vi allerede har et trofæ, for det giver en god følelse blandt spillerne

Manchester United spiller mod Chelsea i FA Cuppen på mandag klokken 20.45. 

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Hotelpakke: United - Rostov - 995 kroner

Næste artikel

Rooney som ambassadør for United?

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share