U18: Pointdeling mod Liverpool

Uniteds talenter smed sejren væk i sidste sekund i gårsdagens opgør mod rivalerne fra Liverpool.

Kieran McKennas mandskab er efter en fin sæson med i slutspillet om den endelige titel på u18-niveau. Modstanderne i Merit Group A er Liverpool, Manchester City, Chelsea, Arsenal, West Ham, Reading og Blackburn. Første opgør var i går mod Liverpool, der havde Steven Gerrard med som assistent på linjen.

United startede kampen klart bedst, men alligevel var det gæsterne som kom foran. Liverpool-topscorer Glen McAuley scorede på et indlæg fra venstrekanten. United kørte dog videre, og spillede en godkendt første halvleg, uden dog at få scoret.

Første halvleg endte med et rødt kort til gæsternes Adam Lewis, der kom alt for sent og voldsomt ind i en tackling med Indy Boonen. Direkte rødt til Lewis, og flere gule kort til begge hold efterfølgende, grundet den tumult og skubberi der kom i kølvandet på tacklingen.

Målene kom i anden halvleg, hvor Angel Gomes kom ind i pausen og Aidan Barlow kom ind med 25 minutter tilbage af opgøret. Gomes har været ude med en skade de seneste kampe, men kom ind og fik skabt liv i United-offensiven.

Aidan Barlow fik udlignet og med godt fem minutter igen af opgøret scorede han et drømmemål og bragte United på vinderkurs. Men i overtiden fik Liverpool udlignet, og United måtte altså starte slutspillet med et enkelt point.

Næste opgave er naboerne fra City på udebane, i en kamp hvor begge hold må undvære nogle af profilerne, da der samtidig spilles u17-landskampe.

UNITED: Max Johnstone; George Tanner, Tyrell Warren, Max Dunne (45′ Angel Gomes), Lee O’Connor; Callum Whelan, Ethan Hamilton; Indy Boonen, Darren Buffonge (65′ Aidan Barlow), Joshua Bohui; Nishan Burkart (65′ Zak Dearnley).

Reserver: Theo Richardson & Harry Spratt.

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Rooney som ambassadør for United?

Næste artikel

Griezmann: Ingen grund til at forlade Atletico

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share