Rooney: Uniteds nedtur begyndte, da Ronaldo smuttede

Wayne Rooney mener, at Manchester Uniteds nedfald fra tronen af engelsk fodbold allerede startede, da Cristiano Ronaldo i 2009 forlod klubben.

Når man snakker om detroniseringen af Manchester United i engelsk fodbold, slår de fleste ned på 2013 – mere specifikt på Sir Alex Fergusons fratræden som cheftræner – som året, hvor klubbens nedtur tog sin start. Men for klubbens all-time topscorer, Wayne Rooney, skal man længere tilbage for at finde den reelle begyndelse.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Man kunne se det efter 2011. Ronaldo smuttede i 2009, og Teves forlod os. Derefter kunne man se, at det ville gå baglæns, før det kunne gå fremad igen, udtaler Rooney til the Mirror.

Dengang gav Rooney også sin mening til kende, og nægtede i første omgang at forny sin aftale med United, inden han i 2010 endelig underskrev en ny kontrakt for United.

– Det var det, jeg kunne se, og det var derfor, jeg stillede spørgsmålstegn dengang. Desværre er de nok stadig ikke kommet over det den dag i dag, siger Rooney.

Seneste mesterskab var et mirakel

Efter både Ronaldo og Tevez var væk i 2011, vandt Manchester United ellers det engelske mesterskab igen i Sir Alex Fergusons afskedssæson i 2012/2013. Men ifølge Rooney var det mod alle odds, at mesterskabet endte i den røde del af Manchester i den sæson. Og så kunne størstedelen af æren for mesterskabet tildeles en hvis nytilkommen hollænder.

– Det var ikke noget synderligt godt hold i 2013. At vi vandt ligatitlen var nærmest et mirakel, vil jeg sige.

– En kæmpe del af det var (Robin) van Persie. Jeg tror det, at han kom ind, gav alle et løft. At han kom ind på 9’eren og scorede de mål, han gjorde. Det var lidt af en genistreg af manageren at hente ham ind. Han bar os i virkeligheden gennem den sæson, udtaler Rooney, som i dag er manager i Derby County.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
1
Shares
Forrige artikel
Greenwood mod Villa

Nike klipper sponsoraftale med Greenwood i stykker

Næste artikel

UOL Sport: Flamingo ønsker Pereira på permanent aftale

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
1
Share