Rooney vil imponere Mourinho

Wayne Rooney ser frem til at arbejde under José Mourinho i den kommende sæson, og vil forsøge at imponere den nye manager.

Jose Mourinho har allerede indikeret, at han ynder at bruge Wayne Rooney i en mere offensiv rolle, selvom den 30-årige kaptajn på det seneste har spillet en mere defensiv rolle på midtbanen for både Manchester United og England.

Rooney ser dog stadig frem til samarbejdet med den nye United-manager.

– Jeg er virkelig spændt på at arbejde med José i den kommende sæson, da han er en af de bedste managers i verden. Det er en spændende tid for Manchester United, udtaler Rooney til Inside United.

– Jeg har altid respekteret ham – både som menneske og som manager. Han er en flink fyr og en af historiens mest succesfulde managers.

– Jeg er altid motiveret som spiller, men jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke var lidt mere motiveret, når der kommer en ny manager ind. Jeg er sikker på, at alle drengene vil være glade for at arbejde under José og ivrige efter at imponere ham.

– Jeg har spillet mange kampe mod Mourinhos hold igennem årene, og jeg kan ikke huske en eneste let kamp. Det tror jeg siger det hele. Hans hold er altid svære at slå, taktisk disciplineret og vigtigst af alt – succesfulde

– Han vil bringe disse kvaliteter med sig, og jeg er sikker på, at han har sine egne ideer med, men en af de største fordele vil være hans erfaring. Han har trænet flere succesfulde hold igennem hans karriere, og al den erfaring vil være vital.

Wayne Rooney spiller sin testimonialkamp mod hans gamle klub Everton onsdag den 3. august. Dette bliver Mourinhos første kamp på Old Trafford.

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

Køb din trøje hos Unisport, så støtter du OldTrafford.dk. Handler du hos Unisport.dk gennem linket, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
0
Shares
Forrige artikel

United-legende i spil som engelsk landstræner

Næste artikel

Balague: Pogba skifter til United

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share