Balague: Pogba skifter til United

Pogba-handlen har været en omdiskuteret sag denne sommer. Den spanske Sky Sports ekspert Guillem Balague er dog ikke i tvivl om, at Pogba skifter til Manchester United.

Paul Pogba har været hovednavnet i rygtespalterne denne sommer. Efter Real Madrid meldte sig ud af ræset, virkede det sandsynligt, at Manchester United kunne blive franskmandens næste destination.

Agenten Mino Raiola udtalte dog, at Pogba ikke havde travlt med at skifte. Guillem Balague er derimod ikke i tvivl om, hvor den høje midtbanespillers fremtid ligger.

– Pogba skifter til Manchester United. José Mourinho har insisteret på at få Pogba, da han er den type midtbanespiller, som han vil have, udtaler Balague til Yahoo Sport.

– Mourinho bliver altid sat i forbindelse med de midtbanespillere, der fylder på banen. Det gør Pogba, og derfor vil han have ham. Han har faktisk ønsket sig alle de fire spillere, som han har fået.

Prisen på Pogba har været omdiskuteret, og skulle eftersigende også være grunden til, at Real Madrid har droppet deres interesse i ham.

– 100 millioner pund, 25 millioner pund til agenten og en årsløn på 11-13 millioner pund. Er han det værd? Det er i hvert fald så mange penge, at Real Madrid har trukket sig.

Det er svært at vide, hvad der er op og ned i denne sag. Mourinho skulle dog ønske en hurtig afklaring, hvorfor man kan håbe på at spekulationerne ikke trækker i langdrag. 

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Rooney vil imponere Mourinho

Næste artikel

Tyler Reid skifter til Swansea City

Relaterede artikler
Total
0
Share