Roser fra van Gaal til van Persie

Der er masser af roser til Robin van Persie, efter han i går med et hattrick nåede op på 41 mål for Holland.

Et hattrick blev det til i går for Robin van Persie, da Holland hjemme smadrede Ungarn med 8-1 i kvalifikationen til VM. Dermed overhalede van Persie nu Patrick Kluivert på topscorerlisten for det hollandske landshold, og er nu den mest scorende gennem tiderne.

En præstation der efter kampen kastede masser af roser af sig til van Persie.

– Det er en fantastisk præstation af ham. Patrick er også glad på hans vegne, det kunne man se på den måde de kastede sig i armene på hinanden, sagde van Gaal efter kampen.

Godt samarbejde med Kluivert

Robin van Persie var selv hurtig til at rose den nu detroniserede topscorer og nuværende hjælpetræner for det hollandske landshold.

– Jeg arbejder godt sammen med ham. Han ønskede at jeg gik forbi på topscorerlisten. Efter hver kamp sidder vi sammen og ser video, og snakker om de detaljer der kan forbedres, sagde Robin van Persie.

Holland er nu videre til VM næste sommer, og den sidste kamp mod Tyrkiet er uden reel betydning for hollænderne. Sidst der var VM nåede hollænderne finalen, og med den suveræne kvalifikation, må de igen regnes blandt favoritterne. Og står det til Kluivert, så er der mange flere mål fra van Persie i vente.

– Jeg håber der stadig er rigtig, rigtig mange mål fra van Persie i vente, sagde Kluivert.
 

Forrige artikel

U18: Sikker sejr mod WBA

Næste artikel

Juve-boss: United har ikke lært af Pogba

ANNONCE