RvP revser UEFA

Robin van Persie mener, at UEFA er en flok kujoner for at bakke den tyrkiske skandaledommer Cuneyt Cakir op.

Nederlaget til Real Madrid i Champions League er langt fra glemt på Old Trafford, og nu retter Robin van Persie en sønderlemmende kritik mod UEFA. 

Således mener den 29-årige hollænder, at det europæiske fodboldbund i den grad bør klandres for deres ageren omkring Luis Nanis tvivlsomme udvisning. 

– Det røde kort var ekstremt ubegrundet. Der var ikke engang gult kort eller frispark. Nani kunne intet gøre. Han rørte næsten ikke Arbeloa, siger van Persie til Algemeen Dagblad.

– Det værste er, at UEFA støtter ham (dommeren, red.). Det er kujonagtigt, for jeg forstår det virkelig ikke. Hvorfor er de ikke bare ærlige og siger: Han så det ikke?, fortsætter Uniteds topscorer, der kom til fra Arsenal før sæsonen. 

Uerfaren dommer

Kritikken af kampens dommer Cuneyt Cakir har været voldsom siden kampen, der sendte United ud i det europæiske mørke. 

Flere tidligere topspillere og trænere har stået på spring for at kritisere UEFAs valg af en dommer med begrænset erfaring til en så vigtig kamp. 

– Jeg forstod heller ikke før kampen, hvorfor denne mand skulle være dommer. En så uerfaren dommer, der ikke har været involveret i nogle store kampe i månedsvis. Selv folk fra Madrid sagde efterfølgende til mig, at der ikke var rødt kort, siger van Persie. 

UEFA beslutter senere i dag, om Manchester United skal straffes for ikke at opfylde deres forpligtelser over for pressen efter slutfløjtet. 

 

Forrige artikel

Rygte: United lun på Dede

Næste artikel

Young frustreret over skader

ANNONCE