Di Maria hylder van Gaal

Angel Di Maria er begejstret for at arbejde under Louis van Gaal og fremhæver samtidig managerens vinderinstinkt.

Louis van Gaal var en af hovedårsagerne til, at Angel Di Maria tog skiftet fra Real Madrid til Manchester United i sommer. 

Der fortæller den 26-årige argentiner, der har fået en sublim start på karrieren i det nordengelske. 

– Vi kommer rigtigt godt ud af det med hinanden, og han (van Gaal, red.) er en af grundende til, at jeg kom hertil. Jeg er meget taknemmelig over, at han ville købe mig. Det gør mig glad, siger Di Maria til MUTV. 

Efter en turbulent start på sæsonen, kæmpede United sig tilbage i top fire for første gang siden august 2013, da man i weekenden slog Everton 2-1. 

Van Gaal er da også kendt som en træner, der kræver det absolut bedste fra sine spillere. Og det passer Di Maria glimrende. 

– Han er en person, som hele tiden vil vinde og tage klubben tilbage i Champions League så hurtigt som muligt. Så det er det, vi fokuserer på. Vi vil give os 100 pct. under hvert træningspas og i alle kampene, siger Di Maria. 

Mere fysisk 

Di Maria står noteret for tre scoringer i sine første fem kampe for United. To gange er han blevet kåret til banen bedste. 

I går lovpriste Tyler Blackett sin nye holdkammerat og fortalte, hvordan United-spillerne ser måbende til, når Di Maria udfolder sine evner på træningsbanen. 

Hovedpersonen selv lægger ikke skjul på, at han nyder udfordringen i at være skiftet til en mere fysisk betonet liga. 

– Trænings-sessionerne er anderledes, fordi fodbold er lang mere konkurrencepræget her. Så man mærker de fysiske aspekter og kontakten meget mere. Som et resultat af det, skal man altid være 100 pct. fit og klar til alting. Det kan jeg virkelig godt lide, forklarer Di Maria. 

United betalte 59,7 mio. pund for Di Maria, hvilket er britisk transferrekord. 

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Agent: Ronaldo slutter karrieren i Madrid

Næste artikel

Dansk bank begrænser samarbejdet med Manchester United

ANNONCE