RvP-rygter: Lazio ude – Juve lurer

Rygterne omkring Robin van Persies fremtid svirrer fortsat på fuld styrke. Lazio har nu officielt trukket sig fra kapløbet, men Juventus er muligvis klar med et bud.

Robin van Persie er blevet spottet af flere medier på ferie i Italien, og så er spørgsmålet, om angriberen kun er på ferie, eller om han også har tid til at snakke fremtid. Lazio og Juventus skulle være interesserede, men førstnævnte har i dag trukket sig fra kapløbet.

– Jeg respekterer Robin van Persie som angriber, men desværre er han uden for vores parametre. Det er alt, jeg kan sige om den sag. Vi vil ikke skabe illusioner, som ikke er realistiske, lyder udmeldingen fra Lazios sportsdirektør, Igli Tare.

Til gengæld skulle Champions League-finalisterne fra Juventus være klar til at byde 10 millioner pund for den flyvende hollænder. Torino-klubben skulle være på nippet til at lade Carlos Tevez skifte, hvorfor de er på markedet efter en erstatning.

Tidligere er også Michael Laudrup og hans qatarske klub Lekhwiya blevet nævnt som en seriøs bejler til Uniteds 31-årige spydspids.

Forrige artikel

Meulensteen til Liverpool?

Næste artikel

Jones ignorerer Scholes-sviner

ANNONCE